pátek 13. února 2015

tak


jsem vyfotila pracovní rozruch na svém stole (je to ta uklizenější a ještě hodně ustřižená část), abych alespoň naznačila, proč teď blog živoří. 

Kolem qde-shopu se děje pořád něco nového. Žhavou novinkou jsou jednání s velkou firmou, která vyrábí nebesky krásné věci, ale nechce je prodávat jen tak někomu, takže si nás "lustrují" a je to trochu napínavé:-). 
Po více, jak roce fungování, jsme se rozhodli pro nový vzhled webu, takže zase hodně práce a přemýšlení a váhání a dohadování. Kdo tvořil, tak ví.-)
Mám radost, že se produkty začínají objevovat i v magazínech-na fotce je březnové Marianne Bydlení, kde "nakupovali" stůl A-Framed a židli Back to School
Moc ráda spolupracuju s jinými designéry, naposledy s Lucií alias Lulu Newman, když zařizovala rezidenční byt na Starém Městě. Jak naložila s našimi stolky a světly určitě ještě ukážu. 
Naše stolky a plakáty si také zahrají v proměnách magazínu Nové Proměny Bydlení. To všechno je velká radost, je to šlehačka na dortu, i když bere čas.
No a hlavně pořád něco kreslím a přesouvám stěny a dveře a nábytek...
Řekněte sami, kdo by stíhal psát blog:-) 

Já hodně moc obdivuju třeba Olív nebo Lucii, že to dávají každý den...já se vždycky u něčeho seknu, všechno ostatní jde stranou a týden je pryč.
Děkuju všem kteří sem za mnou chodí a píšou maily a chtějí předělat byt nebo třeba jen poradit...jste moje radost:-)
Krásný víkend!

4 komentáře:

  1. My si tu rádi počkáme:-)!
    Zdravím....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie, díky a moc, moc zdravím...nakukuju, nekomentuju, těším se na instanovinky:-)

      Vymazat
  2. váš blog má úžasný design... až teď jsem ho objevila... to tvoření si užívejte, protože co může být lepšího! židle press super cena za tento ikonický design... s blogováním začínám...taky téma interiér, zatím stíhám každý den, ale kdoví jak dlouho vydržím ... Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za objevení a milý komentář:-) Užívej si vysněné studování...budu chodit na návštěvu

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.